D2L Site Administrator Network Connection Event | Productivity and Efficiency, Professional Development and Learning Webinar | D2L
IE Not suppported

Sorry, but Internet Explorer is no longer supported.

For the best D2L.com experience, it's important to use a modern browser.

To view the D2L.com website, please download another browser such as Google Chrome or Mozilla Firefox.

D2L Site Administrator Network Connection Event

Date:
Time: 12:00 PM ET
Duration: 3 hours 30 minutes
Presenters:

TBC

Description

Join us for a special day of learning and sharing for those in the D2L Site Admins Network.

Our first-ever Connection event dedicated to an affinity network is designed to provide you with useful information, important contacts, and more fun than you would normally have on a Tuesday afternoon.

More to come; watch this space for updates!

Facilitator:

Barry Dahl, Teaching and Learning Advocate, D2L

Is there a topic you would be interested in presenting during the upcoming Connection event? If so, please reach out to Barry.Dahl@D2L.com.

Learn more about Affinity Networks

Schedule

12:00pm–12:05pm
Network welcome and announcements

12:05pm–12:25pm
20-minute breakout session

Session: Meeting Rapid Development Needs during COVID with Valence and the Data Hub

Presenter: Jason Wagner, Wilkes University

12:25pm–12:45pm
20-minute breakout session

Session: Introducing a Sustainable and Human-Centered EdTech Support Model for Third Party Tools in D2L

Presenters: Elizabeth Nguyen, Danielle Dolan-Sanchez, and Brad Butler, University of Arizona 

12:45pm–1:00pm
Break

1:00pm–1:02pm
Announcements and introductions

1:02pm–1:07pm
5-Minute Flare

Session: Classlist-linked Microsoft Security Groups

Presenter: Greg Sabatine, University of Guelph

1:07pm–1:32pm
25-minute breakout session

Session: Troubleshooting with TAMs

Presenter: Mike Condon and D2L TAMs and customers

1:32pm–1:45pm
Prize Giveaway Contests

1:45pm–2:00pm
Break

2:00pm–2:02pm
Announcements and introductions

2:02pm–2:22pm
20-minute breakout session

Session: Supporting a System: Tools and Tricks from a Consortium Admin 

Presenter: Jonathan Werth, Minnesota State

2:22pm–2:42pm
20-minute breakout session

Session: Automating LTI Configs and Config Variables for CD Release 

Presenter: Anuja Kulkarni and Aaron Chung, SNHU

2:42pm–3:00pm
Break

3:00pm–3:02pm
Announcements and introductions

3:02pm–3:42pm
40-minute open

Session: Q&A and discussion

Panel: Mark Felix, David Robinson, Jonathan Sorrenti, JP Dunn, Mike Condon

3:42pm–3:45pm
Wrap up and sign-off

schedule subject to change

Register today

Please complete this required field.
Phone number must be a valid number.
Thank you for submitting this form.

You can unsubscribe at any time. Personal information may be collected, used and disclosed in accordance with our privacy policy.

Share this virtual event with your network